Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Začala jsem pravidelně běhat. Běhám u nás v tom zapadákově (vesnice cca 1 000 obyvatel) v parku. Chtěla bych si udělat mapku své trasy, ale nevím jak na to. V google mapy to asi nepůjde co? Nějaký program? Nevím, jak bych to zaznačila. Takové cestičky v tom parku snad ani nejsou zakreslené. Děkuji za každou radu. Anzionka.
Vemte si do kapsy GPS tracker, případně mobil s patřičnou aplikací.
Přesně Vám to zmapuje kudy běžíte a navíc se budete moct kochat jak jste dobrá a jak Vám to dlouho trvá.
doplněno 02.05.14 16:34:Pokud ten Váš telefon má GPS senzor, tak to na 99% půjde.
Napište sem typ telefonu.
doplněno 02.05.14 16:41:Takt s tím to půjde celkem bez problémů.
V telefonu si případně zakažte datové přenosy aby se náhodou nepokoušelo něco někam poslat.
doplněno 02.05.14 16:42:Děkuji za odpověď. Mám ale pár dotazů, mám mobil Nokia se stařičkým Symbianem. Půjde to? A navíc nemám v mobilu internet, leda wifinu, takže asi průšvih, co? Pokud by to i přesto šlo, tak super, ale pokud ne, nějaký jiný nápad?
doplněno 02.05.14 16:36:Nokia C5-03
doplněno 02.05.14 17:43:Díkec, a ještě jedna otázečka, jak zakážu datové přenosy?
Podívej se do Obchodu na aplikaci Sports Tracker. Já se ji zítra chystám vyzkoušet.
doplněno 02.05.14 16:23:Pokud jsem to dobře pochopil, nahraješ si trasu a pak ji doma můžeš nahrát na internet, kde se ti ukáže na mapě.
Podívám, ale mám obavu, že bez netu v mobilu jsem nahraná, nebo se mýlím?
doplněno 02.05.14 16:24:Ano, to bych chtěla. Takže k tomu, aby to zaznamenalo moji polohu a trasu nepotřebuji připojení k internetu, při tom běhu? Stačí ta aplikace?
Takže i když si stáhnu endomondo, tak žádný net? Jen GPS? Nerada bych zjistila, že se mi tak aplikace napíchne na net a budu muset něco platit.
A chápu to tedy tak, že stáhnu nějakou aplikaci, to endomondo. Budu běhat, ono se to tam zaznamená, mapa a čas běhaní a ostaní blbosti. A jak dostanu ty informace z mobilu do PC, do toho účtu endomonda, to se budu asi muset skrz mobil napíchnout na net, že?
Praivo, tak jsem si stáhla ten tvůj, jsem uvnitř budovy, takže asi logicky GPS nechytnu, že? Ale venku by se to mělo chytit, že?
Asi ne, ale možná ano, záleží na viditelnosti a anténě. Venku by to mělo jít v pořádku, pokud nebude moc zataženo (pak můžou (ale nemusí) být problémy).
doplněno 04.05.14 15:48:Už jsi to zkusila? sports-tracker.com/...
Hezké statistiky, zveřejni je, ne?
P.S.: Jestli se smím zeptat, co to tam máš za fotku? Nevěřím, že jsi to ty
Hezké statistiky, to je fakt. A já je nemám zvěřejněné? Já myslela, že jo. A jsem fakt já. Ta fotka je docela zmenšená, je z minulýho roku, když jsme se fotili na tablo.
No, ať dělám, co dělám, vychází mi, že ti nemůže být víc než 22 a na té fotce na to fakt nevypadáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.