Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Načítání webových stránek v Chromu

Od: elenhelen* odpovědí: 4 změna:

zdravím,

už nějakou dobu mě trápí to, že každá webová stránka se mi načte mnohonásobně, kdybych se chtěla vrátit jedním kliknutím, tak se nedoklikám. je to vidět i na tlačítku "aktualizace" protože bliká. jak bych to mohla vyřešit?

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Co přesně míníte obratem, že "každá webová stránka se načte mnohonásobně"? Neumím si to představit. Nebyl by obrázek?

elenhelen*
hodnocení

obrázek jsem poslala, prostě jednou kliknu a jedna webová stránka je otevřena třeba 20x v jednom okně, proto, když se chci vrátit k něčemu, co jsem měla otevřeno předtím, musím přeskočit 20 řádků. nikdy jsem se s tím nesetkala, nevím, jestli jsem se vyjádřila srozumitelněji.

Načítání webových stránek v Chromu
iz*

To není načítání stránek, ale historie otevřených stránek. (Načtená stránka je to červené v pozadí). Promažete-li historii navštívených webů, nemělo by se Vám nápovědě/nabídce už nic zobrazovat. Ale nevím, kde v Chrome najdete vyčištění/vymazání historie (používám Firefox a Operu), podívejte se do nastavení prohlížeče.

doplněno 02.05.14 19:06:

Oprava: Načtená stránka je to, co se Vám zobrazuje pod historií, ta část stránky s kytkou.

elenhelen*
hodnocení

já vím, že je to historie otevřených stránek, ale ty stránky se otevřely naráz v jeden moment, nikoli mým opakovaným klikáním. promazání historie podle mě nepomůže, ale zkusím to. díky

doplněno 02.05.14 20:01:

tak se zdá, že se povedlo, jupíííííí ... díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]