Nejste přihlášen/a.
zdravím,
už nějakou dobu mě trápí to, že každá webová stránka se mi načte mnohonásobně, kdybych se chtěla vrátit jedním kliknutím, tak se nedoklikám. je to vidět i na tlačítku "aktualizace" protože bliká. jak bych to mohla vyřešit?
díky
Co přesně míníte obratem, že "každá webová stránka se načte mnohonásobně"? Neumím si to představit. Nebyl by obrázek?
obrázek jsem poslala, prostě jednou kliknu a jedna webová stránka je otevřena třeba 20x v jednom okně, proto, když se chci vrátit k něčemu, co jsem měla otevřeno předtím, musím přeskočit 20 řádků. nikdy jsem se s tím nesetkala, nevím, jestli jsem se vyjádřila srozumitelněji.
To není načítání stránek, ale historie otevřených stránek. (Načtená stránka je to červené v pozadí). Promažete-li historii navštívených webů, nemělo by se Vám nápovědě/nabídce už nic zobrazovat. Ale nevím, kde v Chrome najdete vyčištění/vymazání historie (používám Firefox a Operu), podívejte se do nastavení prohlížeče.
doplněno 02.05.14 19:06:Oprava: Načtená stránka je to, co se Vám zobrazuje pod historií, ta část stránky s kytkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.