Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálé aktualizace

Od: efix* odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko, už delší dobu se setkávám s aktualizacemi systému.

Mám Windows 7 Home Premium, můj počítáč má 2-3 roky a pořád se drží skvěle.

Jde o to, že když chci vypnout počítač - tak se mi vždy dělají aktualizace.. pokaždé, když chci počítač vypnout.

Nelze to nějak vyřešit, je to velký problém?

Děkuji za případné rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řekl bych že se drží skvěle právě díky aktualizacím.

Aktualizace doporučuji, protože opravují chyby a mezery v systému. Dají se v ovládacích panelech zakázat, ale tím by se už počítač dlouho držet nemusel. Jednoduše dejte počítač vypnout a klidně jdetě spát. On se po dokončení sám vypne.

efix*
hodnocení

To je pravda, ale já jsem měl takový dívný pocit, protože za tá léta to ani jednou nedělalo (každý den), takže mi to přišlo divné.. :)

praivo*
hodnocení

0x

Nastav si upozornění na aktualizace a ruční zadání stahování a instalace. Aktualizace uvidíš, ale nainstalují se až budeš ty chtít. Mám to takhle na notebooku, kde občas potřebuji, aby se vypnul okamžitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]