Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o pomoc. Zakoupila jsem si nový notebook s Windows 8. Jak jsem následně zjistila, nešly mi přehrávat filmy v originálním znění, resp. titulky. Proto jsem si stáhla přehrávač BSPlayer. Jak nemilé bylo však překvapení, když jsem zjistila, že když spustím internet, jako domovskou stránku mi to nabídlo stránky BS Playeru (s tím jsem si však poradila). Což mě však neuvěřitelně rozčiluje, tak je to, že při otevření nové záložky se mi objeví jejich vyhledávač. Vždy mi při otevření nové záložky naskočila obrazovka about:Tabs, která mi nabízela nejčastěji navštěvované weby. Prosím, můžete mi poradit, jak si nastavit about:Tabs zpátky a vymazat vyhledávač BS Player? Zkoušela jsem snad všechny možnosti v Nastavení a Možnosti internetu. Díky!
Hanko, pravděpodobně jste si spolu s přehrávačem nainstalovala nějaké rozšíření nebo lištu do prohlížeče. To se většinou nepodaří odstranit ani odinstalováním programu (ty přídavné většinou zůstanou).
Pro příště doporučuji pečlivě sledovat instalaci, podívat se na všechny možnosti (např Advaced, Vlastní, apod.) a odškrtat vše, co nainstalovat nechcete. Je to jednodušší než se později zbavovat otravného balastu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.