Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám obrázek a ráda bych ho zprůhlednila, aby tam nebyli ty kostičky, aby to mohla použít jako logo, vybrat si nějaký obrázek a v malování dát průhledný výběr a logo bylo tam upraví mi ten obrázek někdo prosím děkuji.
Takhle právě vypadá obrázek s průhledným pozadím, když ho uložíš ve špatném formátu (takovém, který nepodporuje průhlednost). Zkus ho uložit jako .png
Jen tak narychlo: onedrive.live.com/...
Děkuji vám moc za tu práci. Mohu se zeptat jak jste to udělal protože já to ukládala jako .PNG a nešlo to. Děkuji
Dělal jsem to v GIMPu. Použil jsem výběr podle barvy s nastavenou prahovou hodnotou okolo 120, vybral to "Violetta" a Ctrl+V do nové vrstvy s průhledným pozadím, původní vrstvu s pozadím jsem pak smazal a celé to uložil do PNG.
Děkuji vážně moc, ale v GIMPu to vůbec neumím nemohl by jste mi přesně popsat na co jste kliknul. Předem vám moc za vše děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.