Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
když vytvořím facebook stránku a budu tam přidávat příspěvky, uvidí mojí přátelé že jsem to zveřejňoval já? Nechci aby nikdo věděl, že se o tu stránku starám já. Někdy totiž vidím na fb že někdo přidal příspěvek na té a té stránce. Jde to nějak?
Pokud se jedná o stránku (nikoliv skupinu), můžeš uveřejňovat příspěvky i pod jménem stránky. Na druhou stranu, pokud je to dobrá stránka, proč se za to stydět?
Jo, ale dělám na jednom projektu a nechci aby někdo z mých přátel věděl, že na tom dělám já. Přece jenom kdyby to byl blbý nápad, projekt nevyšel...atd...
Proto nechci aby někdo viděl, že jsem založil novou stránku s tím a tím jménem, že jsem přidal na tu stránku příspěvek atd. Uvidí to někdo? Jde to udělat tak, aby to nebylo poznat? Jak?
Musíš se přihlásit jako správce stránky, pak budeš příspěvky přidávat jménem stránky, ne jménem svého osobního účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.