Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lan pařba nejde :/

Od: danko* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den , mám router kabelovy od UPC kterym napajim switch 5 portový , s kamosem chem hrat hru pres lan spolu proti botum , ale dkyz vytvorim hru pro lan a kmos se chce pripojit tak to pise Failet , potrebuji poradit co stim dik

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Jak máte nastavené IP adresy?

danko*
hodnocení

kdyz jsem koupil switch tak jsem zapojil hden kabel od routeru a do switche jsem napojil 2 pc na internet a zatim to vyuzivam na internet , ale nwm jak to myslite to nastaveni?

praivo*

Těmi 2 počítači myslíš svůj a kamarádův, nebo dva tvoje? Pokud jsou oba tvoje, může tvůj kamarád normálně používat síť (např. se připojit na internet)?

doplněno 01.05.14 15:46:

A nebo, pokud jsou oba tvoje a hrajete na nich, ale běžně bývá zapnutý jen jeden, platí stejná otázka.

chizuru*
hodnocení

0x

1. Co to je za hru?
2. Neblokuje firewall příchozí spojení na portu hry?

danko*
hodnocení

mám na stole muj stolni a na postely mam ntb a je to hra pan prstenu butva o stredozem 1

praivo*

A je legální?

danko*
hodnocení

a co jako legální , switch jsem si zakoupil a modem od upc platime kazdy mesic

praivo*
01.05.14 17:02

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]