Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast zablokoval internet?

Od: punker* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Bratr měl v notebooku nainstalovanou zkušební verzi avastu a od doby kdy zkušební doba skončila mu nejde internet (wifi) a hlásí chybu 10013. Nevíte prosím co s tím?

Jinak je tam nainstalovaný win7

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, bratr měl nebo ještě stále má? Někdy stačí automatická aktualizace antiviru a něco se zablokuje. Pokud tam ještě Avast je, tak ho zkuste zcela vypnout. Zdravím!

doplněno 01.05.14 14:46:

No, snad Avastu zakázat aktualizace nebo, když už znáte řešení, znovu Obnovu systému.

Případně si koupit plnou verzi antiviru nebo používat jiný a bezplatný. Možná stačilo opravit nastavení pro tu "wifinu".

punker*
hodnocení

Měl,zkoušel to odinstalovat a nainstalovat znovu,takže avast je zpět,ale i když ho vypnu tak to problém neřeší.

doplněno 01.05.14 14:39:

Teď jsem udělal obnovu systému a funguje to :) ale co udělat aby se to po skončení zkušební verze zase nebloklo? bojím se to odinstalovat aby to neudělalo to samý :D

doplněno 01.05.14 14:51:

Dobře děkuji za váš čas. Bratr říkal že se na rok zaregistruje,tak snad to bude bez problému :)

Pokud by po odinstalaci nastal znovu stejný problém, lze použít odinstalační nást/... - ten počítač lépe vyčistí od zbytků antiviru.

hodnocení

0x

Já jsem nikdy žádné ty zkušební premium verze neinstaloval a nikdy jsem s tím neměl problém.

honza7*
hodnocení

0x

Ja jsem kvůli problémům s připojením k síti avast přestal používat a dokonce jsem musel přeinstalovat systém, nedařilo se mi ho "vyčistit". Avast + windows 7 u mě způsovoboval na stolním PC různé problémy k připojení k síti. Po přeinstalaci win7, před instalací avast vše v pořádku, jakmile jsem ho naistaloval začali nepravidelně problémy (hlavně nahodilé odpojování od sítě, nemožnost připojení k síti po zapnutí). Začlo to až od určité verze avast a měl jsem ho zaregistrovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]