Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb dvbt

Od: rudy63® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Koupil jsem DVBT USB a po instalaci programu BlazeDTV 6.0 se mi nepodařiolo najít ani jeden kanál.

Nainstaloval jsem to z přiloženého disku.Pouze ovladač jsem musel aktualizovat na současný IT9135 BDA Service, protože ve správci zařízení "žlutil". V programu Blaze jsem ponechal původní nastavení (možná je to chyba) a jen jsem dal lokalizaci ČR. Nenašlo to ani jeden kanál. Ptám se tedy, jestli se zde musí nějak dál nastavovat frekvence, nebo něco dalšího v tabulce DTV Modulárot, kde je všude uvedeno NOT SET. Budu vděčný za každou radu.

doplněno 04.06.14 01:49:

je to IT9135 BDA Device

Usb dvbt

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je v místě používání DVBT přijamače dostatečný signál pro tu malou anténku?

hodnocení

0x

Taky se přimlouvám za zjištění stavu signálu. Já tyhle usb přijímače neznám, ale určitě mají nějaký měřák síly a kvality signálu, ne?

hodnocení

Díky, ale tahle anténka nic jako měřáík signáliu nemá. Skládá se z USB,2 ks kabelů, antény a nic víc.

Myšleno, "měřák" v přislušném programu, který je k tuneru dodán. Bývá zvykem, že DVBT tunery někde při spuštění indikují graficky nebo v procentech na obrazovce/monitoru, sílu a kvalitu přijímaného signálu.

hodnocení

Omlouvám se. Při hledání se občas v tabulce zobrazí "Signál byl nalezen, zjišťují se podrobnosti o kanálu" Síla signálu je tam 100%, ale po chvíli se to ztratí, aniž by to jakýkoliv kanál zobrazilo.

betaraybill*
hodnocení

0x

Pokud máte jen tu malou anténku tak ji klidně vyhoďte. Ani v místě kde je jinak dobrý signál jsem na to nic pořádně nechytil. Až na anténu klasickou ano. Podle mě problém v tom

V místech s dobrým signálem ta anténka bohatě stačí, já jí běžně používám, ale s tunerem od Aver a mám běžně 100% signál a to nejsem zdaleka u vysílače.

Bratr si tohoto zmetečka koupil a chytá na tu anténku v pohodě. Dal za to 200 Kč a jede mu to parádně.

hodnocení

0x

zde nějaké zkušenosti

ebastlirna.cz/...

zkusil bych připojit venkovní TV anténu, co to udělá, pokud je používána pro běžný TV přijímač s DVB-T a je k mání

kangaroo*
hodnocení

0x

Jen chci napsat, že jsem vyzkoušel snad 10 různých USB kousků a nejlépe mi fungujou s programem DVBViewer z uloz.to a navíc mám propojený XBMC+DVBViewer+multi DO a nemá to chybu a jestli ten notebooku nebo PC připojíte přes HDMI k TV + bezdratový sek klávesnice+myš, tak už nevím co by mi chybělo a pak se může jít klidně zakopat nejdražší SmartTV nebo nějaký předržený satelit Dreambox,Wu+,... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]