Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivirový program?

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Měl jsem na notebooku AVAST Free, ale zdálo se mi, že strašně zpomaluje chod počítače - a skutečně zanedlouho po nainstalování se objevila hláška, že pokud chci, ay mi PC šlo rychle tak jako dříve !, tak že si mám nainstalvat nějaký doplněk, ale za peníze ! Tak jsem milý AVAST odinstaloval pomocí nouzového režimu a nějakého programu. Pak jsem se zde dočetl, že je dobrá AVIRA, tak jsem ji nainstaloval, ale bylo to ještě horší. Navíc nešla normálně odinstalovat a stále byla na liště. Tak jsem vymazal v nouzovém režimu jak adresář AVAST, co tam ještě zbyl, tak adresář AVIRA. PC se připojil, ale nemohl nalézt žádnou www stránku. To bylo včera, ale dnes po spuštění jsem se na SEZNAM normálně připojil. Tak jsem dal obnovit MOZILLU, protože ty antiviráky jsou s ní vždy nějak spojeny a už to normálně chodí. Jenže nyní nemám instalován žádný antivir, ale PC chodí jak hodinky ! Mohu to tak nechat? Nebo ví někdo o jednoduchém ANTIVIRU, který nezpomaluje chod PC?

Mám WIN XP Professional a měl jsem MS Essential, který byl dobrý, ale už není s tímto OS podporován, tak jsem ho odinstaloval už dříve.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Antivir,který nezpomaluje,je Eset.

Ale je placený.

Zkuste kouknout na jejich stránky www.eset.cz, jestli nemají nějakou ořezanou zdarma verzi

hodnocení

0x

Eset je i zdarma, akorát se musí jednou měsíčně odinstalovat a znova nainstalovat.

hodnocení

0x
S úspěchem používám celý balík Comodo. Jak antivir tak firewall. Jak na starým notasu s XP, tak na compu se 7.

hodnocení

Tak jsem zkusil naistalovat ten ESET Nod32 na těch 30 dní, ale hlásí mi to, že je naistalován MS Essential a já ho nemohu žádným programem najít ( už jsem ho odinstalovával zvlíštním programem), našel jsem jem MS Security Client a tak nevím, co mám dělat?

praivo*
hodnocení

0x

Comodo Internet Security Premium (pozor, občas je až trochu paranoidní).

Co se týše hlášky o MSE, podívej se do seznamu automaticky spouštěných programů, jestli tam něco nezbylo a případně to vypni.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím

Zkuste naistalovat dobrý Spyware Terminátor a uvidíte.Mě počítač nezpomaluje a najde co jiní nenajdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]