Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit bootování?

Od: aaron009 odpovědí: 7 změna:
Zdravím,
potrebuji poradit, jak se dostanu do bootovaciho menu -jedna se o pocitac Lenovo.
dekuji moc
výtka
Upozornění od sys strejc 01. 05. 2014 10:54:25
Nezakládejte novou diskuzi na stejné téma!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud se jedná o přístup do BIOSu a tam o nastavení pořadí, resp. z kterého zařízení má PC bootovat jako první, tak zkuste krátce po zapnutí PC opakovaně a silně zmáčknout klávesu F2 nebo Delete. Zdravím!

doplněno 01.05.14 10:29:

Nezakládejte novou otázku a hledejte v BIOSu - musí to tam být.

doplněno 01.05.14 10:46:

Ano, tím vstupujete do BIOSu a v něm se to nastavuje. BIOSů je více a to nastavení pro bootování se tam musí najít. Podívejte se viz odkaz, jestli je to u Lenovo podobné. Potom nezapomeňte změny uložit.

windowspasswordsreset.com/...

doplněno 01.05.14 19:04:

Nevím, v jaké jste nyní situaci - zapsané heslo se většinou zobrazuje jako hvězdičky. A potom asi Enter. Pokud jste v BIOSu, tak tam je angličtina, tak na zápis hesla pozor. A pozor na velikost písmen (na CapsLock).

aaron009
hodnocení

Proc F2 nebo delete?
tim jen vstupji o BIOSu, nebo ne?
aaron009
hodnocení

chce to po me heslo, takova cerna obrazovka-heslo znam, ale kdyz zacnu psat,nezobrazi se to,jak to?
aaron009
hodnocení

OK-cerna obrazovka byla jen proto, ze jsem zahesloval BIOS.. lol
aaron009
hodnocení

zdravim,snad jsem se dostal do toho bootovani,ale mam tu 4 moznosti (potrebuji flash disk)-co mam dat na 1. misto?
a) diskette drive A
b) IDE HDD: WDC WD1600JS-08NCB1-(S1)
c) IDE CD: LITE-ON COMBO SOHC-4836V-(
d) PCI BEV: MBA v9.4.4 Slot 0400
-a jakym zpusobem mam objekt priradit na 1.misto-staci ho zvolit?
diky moc- aaron009
aaron009
hodnocení

Uz je vse OK-vlozil jsem flash disk,zobrazil se mi tam-zvolil jsem ho, a ted uz jen doufam, ze nebudou problemy s instalaci. Mimochodem-nabidku bootovani jsem nenasel v BIOSu, ale po spusteni PC jsem drzel klavesu F12, a aby s mi tam zobrazil flash disk, musel jsem ho vlozit a potom zvolit, a potom se mi zobrazila nabidka instalace noveho systemu. Diky vsem za rady.
aaron 009

praivo*
hodnocení

0x

Zkus F8/F9/F10 (na úvodní obrazovce by mělo být napsané, která klávesa co dělá).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]