Nejste přihlášen/a.
Dovry den,
potrebuju poradit, jaky dobre vykony notebook do 15 000 Kč. Za nabidky predem dekuji.
PS: velikost obrazovky jenom 17,3 a vice.
Pokud nepotřebujete aby uměl prát, žehlit a souložit tak jakýkoli, který je do ceny 14.999
Dnes už špatný za tu cenu nekoupíte, pokud mluvíte o novém. Otázkou je co považujete za dobře výkonový. Ale když tuhle otazku pokládáte ZDE, tak vám 100% bude vyhovovat každý. Samozřejmě nemyslím ten v ceně 7.500
Budete uchvácen co dnes NB dokáží. Sám jsem ted kupoval dva pro kolegy a nestačil jsem zírat jakou "cestu vývoje" prošly za 2 roky.
Nebojte opravdu COKOLI těsně pod 14.999 vyhoví vašemu požadavku
No samozřejmě je nejlepší koupit za málo peněz hodně muziky Nejlépe s dobrou grafickou kartou, rychlým procesorem, velkou RAM a HDD...
Já osobně mám Acer ráda, ale jeho konstrukční provedení se opravdu spíše podobá maketě :D Kupuji si jedině tuto značku (už je to spíš zvyk nebo nostalgie, určitě ostatní značky jsou také dobré), na to jak jsou levné, tak mívají dobrou výbavu, ale na úkor vzhledu. Určitě bych doporučila si nejdřív zajít do nějaké kamenné prodejny a ntb si na vlastní oči prohlédnout. Já si ho objednala přes internet a nestačila jsem se divit :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.