Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla firefox restartuje

Od: jarojetu® odpovědí: 6 změna:

Proč mi restartuje počítač na prohlížeči Mozilla firefox, když si prohlížím nějaké webové stránky apd. na exploreru mi to nedělá. Mám Windouws XP,, tento prohlížeč jsem si stáhla na jejich nabídku.. je prý bezpečnější. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že jste odpověď dostala již několikrát - máte starší PC a moc novou verzi Firefoxu. A to nejde dohromady. Nový Firefox je náročný na systém (jeho paměť) a když se paměť PC přetíží, tak systém zatuhne nebo spadne - a PC jde na restart. Mohu jen opět napsat - instalujte si starší verzi Firefoxu (normální a ne tu od Seznamu). Zdravím!

doplněno 30.04.14 09:49:

Přes START / Ovládací panely si najdete panel Přidat nebo odebrat programy. Tam si najdete Firefox a odinstalujete ho (pozor - nic jiného). Stáhněte si verzi viz odkaz a tu vyzkoušejte.

Pokud bude problém trvat, tak bych zkusil najít ještě starší verzi. Tu výzvu banky ignorujte a používejte ibanking normálně dál, protože to funguje.

ulozto.cz/...

doplněno 30.04.14 10:02:

Kolega @gamapolis Vám vložil perfektní odkaz a dobré doporučení toho zákazu aktualizací.

hodnocení

díky, ale jak odinstaluju ten firefox? a kde najdu starší verzi? proč banka doporučuje vyšší verzi? odinstalace a najít jak vysokou verzi? prosím. děkuji.

Tady jsou bšechny starší verze.Nějakou si vyberte a nainstalujte.Ta co tam máte se odinstaluje sama při instalaci té nové.A musíte zakázat aktualizace.Nástroje-možnosti-rozšířené-aktualizace-nikdy neinstalovat(zakázat),protože jinak se Vám tam znovu nainstaluje ta nrjnovější. ftp.mozilla.org/...

hodnocení

díky, tak jsem odinstalovala tu novou verzi, ale teď nevím přesně jak velká byla myslím 2 20 pčesně nevím,, jakou verzi by jste mi doporučil pro můj počítač, starší typ XP profesional SP 2 aby firefox nerestartoval počítač.. prosím nezlobte se na mne, trochu mi to jde pomalej, / zdravotní problémy/... omlouvám se. děkuji.

hodnocení

0x

Milá Jaro, neurazíte se, když přidám obrázek, který je pro nás charakteristický? Je nás asi hodně, kteří špatně rozumíme a musí se na nás úplně jednoduchými větami. *plac*

Mozilla firefox restartuje
hodnocení

To platilo pro mne asi tak před 5 lety, ale za tu dobu jsem se docela zlepšila, ve znalosti internetu, ono to ani jinak nejde, technika jde závratnou rychlostí dopředu a to co bylo před 5ti lety, je již dávno pasé.. V tom abych se zdokonalila, mi velmi pomáhá Web poraďte.cz. i když některým lidem zde poskytující rady, jim . připadám jako omezená, což ale zcela není pravda, někdo vám odpoví odměřeně, jako debi.., ale já to beru, hlavně když přijde s nějakou radou... Jsou zde profíci a laici, mějte s námi prosím trpělivost... Děkuji moc... OBRÁZEK OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]