Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook - je dobrý?

Od: bibu odpovědí: 4 změna:

tornadoslev.cz/...

Dobrý den, zajímalo by mě, co říkate na ntb z odkazu výše. Zda se jeho koupě vyplatí
Děkuji za odpovědi Dobrá

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý na co?

Na občasné čtení zpráv na webu ano.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Zapoměnte na to - 512 MB RAM je už dávno překonáno - dnes je minimum 4 GB (osmi násobek).

4 GB paměti, hm, něco zabere systém, 1-2 GB pro vás (rozšíření SD kartou do 32 GB).

Spíš taková dětská hračka.

doplněno 29.04.14 16:25:

Dobře 4 GB pro Windows, 512 MB je u telefonu dolní hranice, sama jsem vybírala něco, co má více.

praivo*

Má Android, tomu to 512 MB stačí.

otázka je, co od notebooku tazatel očekává.

Je to netbook s Androidem, takže spíš taková hračka na filmy, internet, mail, prostě takový tablet s klávesnicí.

Že u Androidu stačí 512MB RAM bych tak moc nesouhlasil, ano, je použitelný (mám 512MB na mobilu), ale žádná sláva to teda není.

doplněno 29.04.14 16:19:

za stejné peníze koupíte lepší tablet + klávesnici a myš

doplněno 29.04.14 16:21:

tablety.heureka.cz/...

tablety.heureka.cz/...

a našlo by se jich mnohem víc

doplněno 29.04.14 16:24:

nenechte se nalákat na "slevu", za tu jeho "původní cenu"koupíte plnohodnotný notebook, i cena po úžasné slevě je hodně přestřelená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]