Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, co říkate na ntb z odkazu výše. Zda se jeho koupě vyplatí
Děkuji za odpovědi Dobrá
Zapoměnte na to - 512 MB RAM je už dávno překonáno - dnes je minimum 4 GB (osmi násobek).
4 GB paměti, hm, něco zabere systém, 1-2 GB pro vás (rozšíření SD kartou do 32 GB).
Spíš taková dětská hračka.
doplněno 29.04.14 16:25:Dobře 4 GB pro Windows, 512 MB je u telefonu dolní hranice, sama jsem vybírala něco, co má více.
otázka je, co od notebooku tazatel očekává.
Je to netbook s Androidem, takže spíš taková hračka na filmy, internet, mail, prostě takový tablet s klávesnicí.
Že u Androidu stačí 512MB RAM bych tak moc nesouhlasil, ano, je použitelný (mám 512MB na mobilu), ale žádná sláva to teda není.
doplněno 29.04.14 16:19:za stejné peníze koupíte lepší tablet + klávesnici a myš
doplněno 29.04.14 16:21:a našlo by se jich mnohem víc
doplněno 29.04.14 16:24:nenechte se nalákat na "slevu", za tu jeho "původní cenu"koupíte plnohodnotný notebook, i cena po úžasné slevě je hodně přestřelená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.