Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čárka na uprostřed monitoru

Od: ja6 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat. Byla jsem na ntb a po 15 minutách se zničeho nic objevila uprostřed obrazovky čára. Vůbec nevím co s tím. Děkuji předem za odpověď.

Čárka na uprostřed monitoru

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já tam tu čárku nějak nevidím. Zkuste zatím jen restart NTB, jestli to tam bude ještě. Zdravím!

doplněno 29.04.14 15:56:

Ta čára je jenom na ploše, resp. je tam pořád? I když něco spustíte? Neměnila jste něco v nastavení pro obrazovku? Podívejte se do Správce zařízení, jestli není u graf. karty nějaká chybová hláška. Já bych asi zkusil přeinstalovat ovladače grafiky, ale také to může být v té obrazovce NTB - tedy, závada hardware. A podle stáří NTB buď reklamace nebo servis.

ja6
hodnocení

Pardon ono to nejde vyfotit, ale ikdyž to restartuju tak to tam pořád je. Posílám fotku jak to asi vypadá.(je trošku tenčí)

Čárka na uprostřed monitoru #2
zvidavajanca*

A je tam ta čárka, když uděláte print sceen a někam vložíte?

Pokud ne, jedná se o chybu monitoru.

praivo*

Není, podívej se na ten první obrázek...

Nemusí to být jen chyba monitoru, na vině může být i grafická karta.

ja6
hodnocení

To je taky možne, Já se ještě zeptam tam kde jsem ho koupila a pak se uvidí, ale jinak děkuji za pomoc... :D :D

anonymus*
hodnocení

0x

vypadato na vadu pixelu nejspis na vymenu lcd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]