Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit program bez hesla správce?

Od: exo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám problém chci si zahrát hru jenže mi pokaždé když ji zapnu vyskočí to abych zadal heslo administrátora jenže to heslo má otec -.- Jde to něják spusti i bez toho? Prosím poradte :( Otec mi heslo nedá je na pracovní cestě ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedá se spustit (i když hacker by to určitě zvládl). Proto tam to heslo je. Že Váš otec hru zahesloval a heslo Vám nesdělil má asi nějaký důvod, nemyslíte? ;)

doplněno 29.04.14 09:24:

exo - v tom případě budete muset počkat na otce. Nejde mu třeba poslat SMS se žádostí o heslo? Ale možná, že Vám někdo poradí. Hacknout se dá prakticky všechno.

exo
hodnocení

To heslo je tam proto že ten program nejde jinak sputit :/ Ne protože bych měl zákas atd :)

iz*

Nesnaž se otce obejít. I když je na pracovní cestě, můžeš mu zavolat a o heslo jej poprosit. A příště se lépe domluvte.

doplněno 29.04.14 14:51:

Případně si teď zahraj něco jiného nebo si vem nějakou knihu. (Co jsi naposled přečetl?)

rv*
hodnocení

0x

Některý software nebo i některé hry běží pouze pokud mají oprávnění administrátora a běžný uživatel je nespustí. Buď ti otec zřídí účet administrátora, nebo třeba změní nastavení řízení uživatelských účtů (příkaz uac), aby i běžný uživatel mohl tyto programy spouštět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]