Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní internet- tesco

Od: vl* odpovědí: 1 změna:
Dobrý večer,měním operátora a rozhoduji se mezi gorila mobilem a tesco mobilem. Co jsem tak koukal, výhodnější je Tesco, ale nerozumím této větě: Díky dvojnásobnému kreditu surfujete po internetu za polovic. Stačí si propojit SIM kartu s Clubcard.Což znamená: internet 350 - cena 350/ 30 dní, S clubcard 175?Tak věta mě navazuje dojmu, že těch 175 je v podstatě virtuálních, ne? Stejně mi těch 300 odečtou nějdříve z dvojnásobného kreditu a pak z normálního? Nebo, jak byste to chápali vy? tescomobile.cz/... 28.04.14 21:36: Příklad: Dobiji si za 300 Kč - dostanu od nich bonus dalších 300 Kč = dohromady to dá 600 Kč.Koupím si balíček internetu na 30 dní od velikosti 1 GB za 175 Kč.600- 175 = 425 Kč.Zbyde mi kredit v hodnotě 125 Kč dvojnásobného + 300 Obyčejného = dohromady 425 Kč.Chápu to dobře? Nějak se mi to totiž nezdá.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tescomobile mám. Za mě spokojenost. Chápete to dobře. Když si dobijete za 300 připíší Vám ještě dalších 300 bonusový kredit. Když budete chtít ten internet 350,strhnou 300 z bonusového a 50 z normálního. Bonusový je čerpat přednostně. Ta poloviční cena jim lip zní, poloviční ceny diky 100% bonusů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]