Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,měním operátora a rozhoduji se mezi gorila mobilem a tesco mobilem. Co jsem tak koukal, výhodnější je Tesco, ale nerozumím této větě: Díky dvojnásobnému kreditu surfujete po internetu za polovic. Stačí si propojit SIM kartu s Clubcard.Což znamená: internet 350 - cena 350/ 30 dní, S clubcard 175?Tak věta mě navazuje dojmu, že těch 175 je v podstatě virtuálních, ne? Stejně mi těch 300 odečtou nějdříve z dvojnásobného kreditu a pak z normálního? Nebo, jak byste to chápali vy? tescomobile.cz/... 28.04.14 21:36: Příklad: Dobiji si za 300 Kč - dostanu od nich bonus dalších 300 Kč = dohromady to dá 600 Kč.Koupím si balíček internetu na 30 dní od velikosti 1 GB za 175 Kč.600- 175 = 425 Kč.Zbyde mi kredit v hodnotě 125 Kč dvojnásobného + 300 Obyčejného = dohromady 425 Kč.Chápu to dobře? Nějak se mi to totiž nezdá.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]