Nejste přihlášen/a.
Ahoj používám systém windows 8.1.a potřeboval bych poradit.Nejde mi přesouvat položky mezi sebou.Když chci ve složce,aby nějaké video bylo dřív než jiné soubor se mi vrátí zpět na místo.Díky za radu.
můžete řadit soubory podle NÁZVU, DATA ZMĚNY, TYPU, VELIKOSTI, ...takže pouhým přesouváním nic trvale neuložíte; např. když očíslujete jednotlivé soubory podle toho, jak je chcete mít uspořádány a uložíte podle NÁZVU, pak je můžete seřadit podle sebe; osobně pro vyhledávání řadím podle názvu - abecedně; nevidím důvod řadit soubory ve složkách nějak jinak
zase jsem byl pomalejší, viz předchozí odpověď
Dobrý den, zkuste to, jak radí kolega. Dělám to stejně - soubory přejmenuji, resp. vložím před název číslo, např. "001_Podraz.avi", "002_Velký_Gatsby.avi" (bez uvozovek) a zvolím srovnání podle názvu. Zdravím!
Pravdepodobne jsi si dal nechat vypsat soubory serazene podle abecedy. Samozrejme to nebude fungovat, protoze napriklad "K" nepatri za "W" apod. Budes bud muset soubor prejmenovat tak, aby se ti v abecede radil pred tvuj soubor nebo je radit podle jineho kriteria (datu vytvoreni, posledni zmeny, ...). Nevim ale k cemu je to dobre. Jestli ti jde o to ty soubory prehravat v nejakem uvedenem poradi, tak si v tom svem prehravaci vytvor playlist a tam muzou byt soubory uvedene v libovolnem poradi. Pro bezny vypis obsahu adresare je ale lepsi, kdyz se v tom clovek muze rychle orientovat a tridi se mu to tak, jak je to pro nej v tu chvili logicke (napriklad prave podle te abecedy nebo stari souboru nebo velikosti).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.