Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nově otevřená záložka

Od: gamapolis® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Mám takový malý problém.Vw Firefoxu když kliknu na nějaký obrázek/na stránce kde je jich hodně) se tento otevře na nové záložce,což tak chci,ale z nějakého důvodu je ta záložka předposlední zprava,vedle té co byla předtím otevřená tak jako od ní nalevo.A další udělá to samé.Ještě včera se každá nová záložka otevřela úplně napravo jako poslední.Nevím kde jsem co zmáčknul.Díky za radu.

doplněno 28.04.14 15:03:

Omlouvám se,napsal jsem záložka ale správně mělo byt panel.Zaměňte to slovo v otázce.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím co způsobilo toto chování, ale zkuste tento návod od po/...

Pokud to nepomůže, tak potom Obnovit Firefox - Návod

Ale možná má někdo lepší řešení, protože i když se po obnově uživatelská data (záložky, hesla, historie a pod.) zachovají, tak byste si musel znova stáhnout doplňky a rozšíření.

doplněno 28.04.14 19:20:

@gamapolis: Jó, jsou věci mezi nebem a Firefoxem *smich*

hodnocení

Dobrý den.Pomohl ten návod na podporu Firefoxu.Musel jsem přepnout možnost TRUE na FALSE a jede to jak předtím.Není mi ale jasné ,jak se to přeplo.V každém případě děkuji.

Někdy se tyto děje odehrávají při aktualizaci FF nebo jeho doplňků - je dobré si nastavení FF občas uložit. A jinak co se týká panelů, tak spoustu detailů řeší doplněk "Tab Mix Plus" - velmi užitečný doplněk, který je autory pečlivě aktualizován.

hodnocení

0x

záložky, nastavení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]