Nejste přihlášen/a.
Já se zblázním. Stáhla jsem si 2 alba a když si pustím film online tak mi běžel normálně bez načítání jen na začátku, ale najednou se mi každou minutu načítá. Nevím jestli je to těma písničkama (ale 24 písniček,to fakt nezabírá moc místa) a nebo třeba wifi připojením...prostě nevím čím to je a štvě mě to. Děkuju předem za nějakou odpověď.
Dobrý den, nevím, jak s tím filmem souvisí to stahování hudby, ale zkuste si vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči. Zdravím!
doplněno 28.04.14 23:12:Zkuste opět vyčistit prohlížeč a také se podívejte v jeho nastavení, jestli nemáte omezenou velikost mezipaměti. Já tam mám tu velikost na automaticky a nemám ji omezenu hodnotou.
Další možnost je, že máte i spuštěné jiné programy, které zaplňují paměť PC a zpomalují jeho chod. Také může být internet zpomalen tím, že je vás "na drátě" více a všichni jsou aktivní.
Nebo je přetížen jen ten server, kde ta videa přehráváte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.