Nejste přihlášen/a.
Tohle je problém pro machry:
Chtěl jsem si v PC vyměnit grafickou kartu. Poté co jsem tak učinil, zapl jsem počítač, větráky se rozjely, ale monitor nic. Nic nezobrazil. Tak jsem myslel že to je tou gr. kartou. Vyměnil jsem zpět tu původní, a... opět nic! monitor nic neukázal. Tak jsem monitor vyzkoušel na jiném PC - fungoval. To samé obě gr. karty - fungují. Tzn. monior je v pořádku, gr. karty také, zdroj také (větráky fungují), takže vše ukazuje na zákaní desku. Ale proč přestala fungovat takhle z ničeho nic? Celou jsem jí zkoukl, nikde jsem nenašel nic urvaného, ulomeného, nic... Nenapadá vás někoho kde by mohl nastat na zákl. desce problém takhle náhle? Kdyby byly dotazy tak se klíďo ptejte.
Co statická elektřina, nepřeskočila jiskřička? Brácha měl podobný problém s notebookem, taky se větráčky rozběhly, píplo to, ale na displeji nic. A to proto, že se v notebooku šťoural a nedával si pozor (hlavně se neuzemnil), tak i to je očividně možnost.
JO! Máš pravdu, už jsem na to taky přišel! Do teďka jsem netušil jaká může bejt statická elektřina svině! Voddělala desku i s procesorem! Jo co se dá dělat, na statickou si dávejte sakra pozor, dělá vobrovský škody. Stači nabytej prstíček, jeden dotek a půl kompu v hajzlu. Díky hoši, problém vyřešen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.