Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na páleni ISO

Od: eb2* odpovědí: 6 změna:

Dobry den kdysi jsem mněl program na páleni .ISO souboru , Tim že to udělalo fake mechaniku a cd a bez toho abych musel použivat CD mi to ten .ISO soubor otevřelo jenže si nemužu vzpomenot na jmeno toho programu poradite mi prosim :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Daemon tools, Alcohol 120%, PowerISO... ;)

eb2*
27.04.14 18:07
hodnocení

děkuji :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná to byl program UltraISO nebo PowerISO. Zdravím!

doplněno 27.04.14 18:09:

Nemáte zač. Kolega byl rychlejší.

eb2*
hodnocení

Taky děkuji :)

zdeneknovak
hodnocení

0x

Doporučuji CD BurnerXP ; je free, funguje i ve Win7 (asi nechtěli měnit název), umí toho mnoho, včetně *.iso ! (Je plně lokalizovaný do CZ, používám už pár let a zatím nikdy neselhal.) Pozn.: Ke stažení je i na Slunečnici, ale ze Slunečnice raději okopírujte jen web výrobce a stáhněte to odtamtud.

na vypálení ano, ikdyž poslední dobou spíše používám Ashampoo, ale tazatel to nenapsal moc dobře, protože ve skutečnosti shání program, co umí pracovat s virtuálními mechanikami, tedy potřeboval něco, co mu "mountne" ISO :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]