Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z win8 na 7 - já jako laik, mohu?

Od: mata97* odpovědí: 5 změna:

Ahojky, mám notebook, (jsem holka tak nevím, jaké informace jso potřeba :D ) prostě asus, intel pentium inside, X55A, 4GB, HDD-500GB, USB 3.0, CPU pentium 8960, 2,4GHz, HDMI...a hroznej OS win 8! A o to mi jde. Nechci mít wokno 8. Měla jsm XP na PC, ty jsem měla ráda, ale musela jsem se toho zbavit, protože to byl starý počítač. A já si nadšeně koupila win 8 a pak to předělala na 8.1, chyba, chyba všechno. Nebudutu rozebírat, co všechno mi vadí, ale snad nejvíc to, že (ano vím, že stahování her je nelegální), ale nejdou mi stáhno, prostě se vždy objeví nějaká chyba, ale i třeba když mám kopírované CD, tak mi to nevezme, musím mít prostě originál(je to vyčůrané). Chtěla bych se zeptat, jestli jde (slyšela jsem, žeano) předěla win8 na 7. A jestli to JÁ, jako laik, také můžu udělat a jestli mi všechny dokumenty na ploše zustane. Poradili byste mi, prosím? :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knifethrower*
hodnocení

2x

Na férovku: Pro laika to tak jednoduché není. Svěřte to některému známému, který tomu rozumí.

doplněno 26.04.14 16:09:

Možná zvládla, ale skutečně bude lepší svěřit úkol zkušenému. Downgrade OS je obecně těžší, než upgrade. Je to logické a zákonité, protože výrobce potřebuje udat nové leštěné p®dy - což je v případě Win 8 přízvisko sedící jako zadel na hrnci.

mata97*
hodnocení

Okej díky, takže myslíte, že podle přesných instrukcí bych to nezvládla? :D Jen se ptám, protože neví komu bych to dala, aby to udělal. Myslíte, že bych to mohla nějak zkazit? :D

koudyman

Downgrade v tom smyslu, že v osmičkách šoupneš DVD systému 7 a pak budeš očekávat, že všechno proběhne v pořádku je nesmysl a opletačky, které jsou kolem se nevyplatí. Prostě zazálohuj co je třeba, případně vypeč. Dísk naformátuj a nabootuj, nainstaluj sedmičky. Není to ideální ale tohle dokáže skoro každý trouba s pomocí strejdy google a budeš mít co chceš. Nebo to někomu svěř, aby vše potřebné udělal za tebe.

Víš holka on ten tvůj dotaz měl mít dvě části - jestli sama zvládneš downgrade na sedmičky . .
To ses dejme tomu dozvěděla, ale druhá otázka je, jestli ti to pomůže.
Chyby při stahování hází kolikrát antivir bez ohledu na verzi windows.Třeba Avast to dělá hrozně rád. Takže můžeš zkusit antivir vypnout po dobu stahování a po stažení teprve ručně spustit antivirovou kontrolu stažené položky.

jdukolem
hodnocení

0x

V prvé řadě si zjisti,jestli na tvůj notebook existují pro tvůj vysněný system ovladače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]