Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, snažím se zprovozit javaskript na webu, ale asi netuším jak. Jednoduše jsem níže uvedený kód nahrál na svůj web, ale nic se neděje. Už jsem zkoušel různé zápisy a různé kódy co jsem našel na webech. Poradíte prosím někdo? Díky
Dobrý den, ten odkaz mám po odklepnutí jen jako prázdnou stránku. Ale, podívejte se viz odkaz a třeba tam najdete takovou službu, kterou chcete na své stránky dostat. Zdravím!
doplněno 26.04.14 12:50:vlk95 - jo, tak to nedám. Myslel jsem, že chcete na svůj web vložit něco "normálního".
No, snad se to musí zapsat do souboru JS a na ten potom vložit odkaz do stránky HTML.
Ale, to asi víte.
doplněno 26.04.14 13:06:Snad Vám poradí někdo jiný. Může být chyba v tom scriptu, tak prostě nefunguje. Nebo je problém jinde, ale já to takto nevím. Bohužel.
Například jak v javaskriptu napsat
int prom1 = 10;
int prom2 = 20;
x = prom1 + prom2;
A x vypsat uživateli na web stránku.
Dále pak jak zobrazit vyskakovací okno, kde uživatel zapíše prom1 a prom2 ze kterých se pak ukáže x?
vše na webu
doplněno 26.04.14 12:52:Pracoval jsem akorát se základy javy, ale jak zprovoznit kód na webu jse nikde nenašel.
doplněno 26.04.14 13:03:To zkouším teď. Hlavní soubor index.php kde je pomocí include vložen soubor skript.js. Ale i tak se jen vypíše text v souboru js, ale nepočítá se nic
doplněno 26.04.14 13:15:Tak jsem konečně našel jak přesněji zapisovat proměnné. Zapisují se jinak než v javě. Ovšem ne v js, ale přímo v php.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.