Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jak je možné napojit doménu na hosting, když doménu mám od jiné firmy než hosting? Doménu mám u hexageek a hosting u wedosu. Jak to teď "propojit"?
Děkuji
Přihlašte se do administrace na Hexageek a nastavte DNS servery Wedosu. Na Wedos si nahrajte soubor index.html (malými písmeny) a do něj napište třeba uvítání (abyste si vyzkoušel, jestli to funguje). Vlestní web nahrajte až po odzkoušení.
Pokud to chápu, tak mám v administraci na hexageeku vložit ty čtyři názvy DNS serverů? Zde: kb.wedos.com/...
Máte-li doménu .CZ, měl byste podle mne použít ns.wedos.cz Jinak Wedos upozorňuje, že může trvat až 48 hodin, než se změna projeví v celém internetu.
na nic.cz (pokud je to .CZ) zkontrolujte nastavení (NSSET/Nameservery) a pokud je v pořádku obraťte se na hosting.
doplněno 28.04.14 12:15:Jmenný server
Není tam vidět nic změněné.
Když jsem se ale před tím, než jsem to změnil radil s podporou abych vědět jak na to, tak mi bylo řečeno:
"po změně tu změnu neuvidíte v administraci hned není tedy potřeba postup opakovat stačí jen vyčkat až se změna projeví"
Ale nezdá se mi, že by to trvalo až tak dlouho, když už je to více jak 48h.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.