Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nutně bych potřeboval udělat, ale nevím jak. Zkrátka podle předlohy nakreslit něco tak, že označím původní obrázek a jen ho překdeslím do další vrstvy..
Příklad: Budu mít klíč od dveří jako fotku, tu fotku si dám do Photoshopu, a jak ho překreslím, aby byl jakoby jen žlutým štětcem v další vrstve? Dokážu ho označit kouzel. hůlkou a překreslit na žluto, ale jak abych udělal další vrstvu Protože třeba u toho klíče to bude stačit, ale když to bude složitější obrazec a já budu chtít obkreslit jen něco, obkreslím ale zůstane i původní obrázek :-/
Děkuji
Děkuji moc za radu, udělal jsem to podle ní!
Potřeboval bych ale opět poradit Mám nějakou kresbičku s výplní (dveře) a potřebuju,a by nebyly dveře celé, ale jen jejich obrys, tzn. že pořebuju vymazat vnitřek a udělat jen rám cca 5cm...ale když to udělám gumou, bude to samozřejmě kostrbaté, určitě bude nějaký profi způsob..
Štve mě, že guma lze použít pouze jako tečka nebo nějaké nepochopitelné vzorky, kdyby šlo z gumy udělat obdelník, měl bych to jedním kliknutím..
děkuji
Děkuji, dveře takhle klaply...ale když budu chtít udělat stejným způsobem nějaký složitější objekt, jak na to?
Mám na mysli třeba klíč od dveří, abych vyjmul střed a zůstal z něj jen obrys? Zkoušel jsem ho označit kouzelnou hůlkou, ale to ho potom vymažu celý a když jsem označení zmenšoval o 10%, zmenšovalo to celý klíč, kdyby jen označení, bylo by to DELETE vyřešené..
Kdyby měl projekt bílé pozadí, tak by to bylo jednoduché, ale jedná se o PNG. Děkuji
Opět jedině označit a vyjmout. Při označování si plochu lupou hodně zvětšete (CTRL+) a použijte polygonové laso; je to někdy dost piplačka.
Složitější objejkt ohraničíte nástrojem mnohoúhelníkové laso. Jím vyznačíte oblast a tu můžete vymazat, či si ji také můžete uložit jako nový kanál (viz panel kanály). Obrysové kanály (jakékoliv oblasti) se mezi sebou dají sčítat a odčítat. Ukončují se tlačítkem Enter. Přičítají Schiftem. Odečítají Altem. Kasnál se dá "zneviditelnit", či "zviditelnit" kombinací kláves CTRL+H.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.