Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje bezdrátová klávesnice

Od: marta52* odpovědí: 3 změna:

poradí mi někdo, čím by to mohlo být. dnes mi přestala fungovat bezdrátová klávesnice Logitech K 520. Baterie jsem vyměnila, zkoušela jsem různé porty. Pokud zobrazím klávesnici v ovládacích panelech, tak se vlastnosti vůbec nezobrazí. Mám oper. systém Vista a doteď fungovala bezchybně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To může být čímkoli, mě odešla bezdrátová myš po zasunutí flešky do vedlejšího portu. Zbývá vyzkoušet klávesnici v jiném PC (notebooku), aby se vyloučila závada v počítači. Pokud ani tam nepojede, nezbývá, než se s ní rozloučit-oprava se nevyplatí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a proběhl i restart PC? Zdravím!

doplněno 24.04.14 21:19:

Ještě si zkontrolujte polaritu vložených baterií a kontakt. Případně se "rozladilo" spojení mezi klávesnicí a vysílačem v USB.

doplněno 25.04.14 19:41:

Už si to asi nepamatuji přesně, ale na tom vysílači (u mé klávesnice) je takový zapuštěný "čudlík". Ten by měl po zmáčknutí nalézt to bezdr. zařízení. Raději se podívejte do manuálu ke klávesnici, jak se to má přesně udělat.

marta52*
hodnocení

a jak by se dalo spojení zkontrolovat. Předtím mě totiž v notebooku přestala fungovat bezdrátová myš, protože vypadly USB porty a já jsem zkoušela jestli tam bude fungovat i ta bezdrátová klávesnice, pak jsem notebook restartovala a porty fungují. Ale klávesnice na stolním počítači ani notebooku nefunguje. Tak jestli nedošlo k nějakému zkratu ve vysílači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]