Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emulátor Xbox 360

Od: pablos007* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, víte o nějakém emulátoru na Xbox 360? Předem děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co cheš na XBOXu emulovat? Linux, Windows nebo něco jiného?

pablos007*
hodnocení

potřeboval bych emulovat na Windows

Tedy na operačním systému Windows emulovat konzoli XBOX 360?

pablos007*
hodnocení

přesně tak spustit hru určenou pro Xbox 360 spustit na PC

pablos007*
hodnocení

znáš nějakej?

Nepodařilo se mi nic rozumného najít.

acemcintosh*
hodnocení

0x

Emulátor Xboxu 360 na PC opravdu neexistuje a je to díky technickým omezením platformy. Jednoduše v současné době při současných technickým možnostech současných domácích počítačů není možné Xbox 360 emulovat. Hardwarové architektury X360 a PC jsou totiž značně odlišné, navíc jak si můžeme sami všimnout, hry na PC o tom nejsou oproti hrám na X360 o tolik grafcky pokročilejší, a to ani u nejmodernějších titulů, a již proces samotné emulace je velice náročný. Takže, možná za pár let, až se výkon počítačů zase několikrát znásobí:).

pablos007*
hodnocení

a emulátor PS3 na PC existuje?

plaky*

nasiel som davnejsie ledva dva ale nejdu a nepojdu...nie je to take jednoduche ako emulovat hry z Playstation 1...v dnesnej dobe si PS3 a Xbox360 tituli tazko zahras na PC...

pablos007*
hodnocení

a fungovaly by?

acemcintosh*

Heh, zkus hádat:) (nebo se spíš podívej na to, co jsem psal předtím)

pablos007*
hodnocení

no já vim ... akorát sem si dělal naděje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]