Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace hdy SPORE

Od: marci* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupila jsem synovi hru SPORE galactic a cd nejde nainstalovat. Nevíte v čem by mohla být chyba?

Děkuji Marci

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, chyba je, že jste stručná. Jsou systémové požadavky té hry kompatibilní s s Vaším PC - je ta hra vůbec schopná běžet na Vašem PC? Jaký máte OS Windows? Co přesně udělá či neudělá CD vložené do mechaniky? Je na obrazovce nějaká hláška? Je CD čisté? Ostatní CD v mechanice fungují? Instalace se rozběhne a nedokončí? Je dost místa na HDD? Zkuste se doplnit. Zdravím!

hodnocení

0x

Já mám takový dojem, že SPORE Galactic adventures je pouze datadisk, ke kterému je potřeba mít ještě základní hru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]