Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SimCity- je to kvalitní hra?

Od: helmut odpovědí: 4 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit. Za chvíli budu mít narozeniny a chci si koupit hru na PC. Hodně mě zaujala série SimCity, ale nikdy sem to nehrál a ani neznám nikoho kdo by to měl. Mohl by mi někdo říct jestil to opravdu stojí za nákup a jaké na to máte názory? A který z dílů je nejlepší?

Mám přečteny různé recenze na internetu a většinou tuto hru chválí.

Ještě bych se chtěl zeptat, je to jenom o stavění města nebo jsou tam i nějaké vedlejší úkoly apod.?

Děkuju za reakce :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

1x

Mě překvapil tvůj pojem "kvalitní hra" *smich*

Já bych si to nekoupila, peníze za hry mi přijdou vyhozený.

Tuhle starou hru jsem nikdy nehrál, ale slyšel jsem o ní, že je dobrá. Jde o stavění a správu města. Myslím, že by si jí měli povinně zahrát naši politici. Naučili by se na nečisto spravovat město (a tím i stát) a nezkoušeli by to na ostro na nás.

hodnocení

1x
Tahle série byla na vrcholu v době kdy letěly theSims 2. Jako budovatelská strategie to bylo ve své době na špici. Pokud ti nebude vadit že grafika odpovídá době vzniku tak s tou hrou můžeš strávit spoustu hodin zábavy. Osobně bych si jedničku stáhnul ( ochrana na tom byla předpotopní ) a když mě to chytí tak si nějakou další verzi koupil.

davidmarak
hodnocení

0x
Ahoj mám SimCity 5 a trochu jsem se zasekl, když mám postavit čističku. Hraji docela dlouho ale čistička se mi ještě nezpřístupnila a to bych ji potřeboval.
Nevíte co udělat aby sem ji mohl postavit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]