Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Již je to spousta let, co jsem použil tuto věc a nemohu si vzpomenout jak se dělá. Tak bych se rád optal. Na tomto odkazu
Je obrázek kde je zelená čára která odděluje letopočet a text. A mě zajímá jak tu čáru udělat. Dělal jsem to kdysi v 2003 ale nyní mám 2007 a nějak se už vůbec nechytám kde by to mohlo být. A proto bych poprosil o radu jak toto naformátování mám udělat. Děkuji
Tipuji, že jde o tabulku, v níž je viditelný (zelen) pouze okraj levého nebo pravého sloupce. Zajímá-li Vás můj názor, tak mně přijde elegantnější životopis volný, nevložený do tabulky, bez grafického oddělení, pouze s odsazením tabelátorem (opticky to působí jako dva sloupce).
doplněno 22.04.14 23:23:Formátuje se jedním tabelátorem hned za textem v levém sloupci, napíše se text pravého sloupce a po ukončení odstavce nastavíte správnou vzdálenost levého tabelátoru.
Mě nešlo o životopis. Ono mi šlo o to jak udělat tu čáru. Vím, že když jsem se to učil tak se do nějaké tabulky zadával rozměr kde má být a vždy když se píše tak po počtu řádků se prodlužuje. Jak je vidět u životopisu. Jeden řádek, krátká, dva delší. Ale ozkouším to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.