Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kodek

Od: nakiro* odpovědí: 3 změna:

Mam malej problém:

Předbíhá se mi zvuk před obrazem.Stává se to ale jen u některejch filmů.Jeden můj kamarád mi říkal,že se mu to stávalo taky ,ale že si někde sehnal nějakej kodek co mu to opravil.Bohužel už ten kodek nemá, takže nevíte někdo kde ho sehnat?Předem dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ano muze to byt zpusobeno spatnym kodekem, ale muze to byt taky slabsim pocitacem. Pokud si myslite, ze je jen kodekem, tak doporucuju zkusit nainstalovat tento balicek kodeku:CodecPack All in 1(www.gamecenter.cz/default.gcs?file_id=3114) , pouzivam ho hodne dlouho a jeste jsem snim nemel problemy.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jo doporučuju ten codepack co píše nadmnou ale s tim rozdílem že dej aby se naistaloval original divx a nedávej tam kodek na titulky případně ani AC3. Mam celer 600 a právě tenm kodek na titulky mi dělal to co popisuješ.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky by bylo vhodné si ověřit, jestli popisovaný problém je jen na tvém PC nebo to dělá i jinde. Chyba totiž může být už v tom filmu (DivX, Xvid...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]