Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na aukru vyhlídlí docela slušný počítač. Prodejce udává že PC je vybaven grafickou kartou Gigabyte Radeon H/...
Ale podle obrázku který vystavuje se mi nezdá že by grafická karta odpovídala podle popisu, a zdá se mi že počítač je vybaven dvěma grafickýma kartama.
Budu rád když mi to někdou ujasní.
Děkuji.
Má tam prodejce ještě nějaké informace o PC, Ty grafické karty tam jsou opravdu dvě jedna základní a druhá rozšířená.
ano jak jsem si myslel, ten počítač má dvě grafické karty. ta jedna je základní a ta druhá rozšířená. Počítač vypadá dobře, ale pořizovací cena jak píše majitel určitě není kolem 40 tisíc, ten je kolem 25tisíc. Proč vůbec prodejce prodává, nějaká závada? Já bych osobně nebral z bazarů takovéto zařízení. Pokuď by jste chtěl výkoný počítač tak vám ho sestaví firmy na míru a za rozumnou cenu. Já osobně mam sestavenej notebook za 16tisíc a stejně výkonný (herní) na internetu je za 22tisíc, tak je jen na vás jak se rozhodnete.
Prodejce pocitac prodava protoze si chce poridit Apple iMac. Dali by se namtom rozjet nejmodernejsi hry jak prodejce uvadi?
Nic tak drahého bych od prodejce s nulou prodejů nekupoval. (Navíc si všimněte, že poslední aktivita účtu je před 4 lety.)
A když už, tak v žádném případě ne poštou, ale jen s osobním převzetím a platbou na místě, jenže prodejce zde uvádí "Osobní převzetí po PLATBĚ PŘEDEM". Může to být tím, že něco nechtěně zatrhl, takže bych se zeptal, jestli na tom trvá.
Pokud ano, tak to smrdí a nešel bych do toho. Může to být klidně obyčejný podvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.