Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Variabilní a konstantní symbol

Od: tregedo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ve spolek , mám dotaz ohledně bankovnictví v kterém nejsem zběhlej

Na stránce tipsport.cz kde vsázím jsem vyhrál a chtěl převést výplatu na své konto, objevilo se mi tam jen okénko kolik peněz chci převést a dále okénko Konstantní symbol a Variabilní symbol a číslo mého konta samozřejmě, tudíž jsem vyplnil částku, potvrdil číslo konta a ty symboly nechal prázdný oba dva . JE vše v pořádku a peníze mi až je banka zpracuje dorazí? nemusel jsem to vyplnovat? Děkuji Vám všem za odpověd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, stačí pouze číslo Vašeho účtu.

tregedo*
hodnocení

uff ,já aby se- to někde "neztratilo" je to větší suma tak at mám jistotu .Děkuji Vám pěkně "strýcu"

hodnocení

0x

KS - konstantní symbol je pro vnitřní potřebu banky a znamená druh platby. Povinnost je hlavně ve státním sektoru.

VS - variabilní symbol je rozlišení pro příjemce od koho jsou peníze. Je to např. číslo smlouvy o půjčce, číslo faktury atd. Tam kde chodí hodně plateb jako třeba u mobilního operátora je to nutné, aby peníze připsali vám.

Ve vašem případě jak už bylo předchůdcem řečeno nemusíte vyplňovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]