Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém programu ořezat formát . ts?

Od: pilivoj* odpovědí: 7 změna:

V set top boxu nahraji pořad ve formátu .ts (je to v HD ). Potřebuji jej jen ořezat nijak jinak neupravovat.

Chci-li jej předělat do DVD, tak v Tmpgencoderu nebo v Convert Xtodvd se posune zvuk a hodně se kvalita zhorší.

Neznáte něco jednoduchého. Nemusí to být convertor, ale stačí něco na ořez.Děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

2x

já používám Videoredo...

V jakém programu ořezat formát . ts?

hodnocení

0x

Boilsoft Video Splitter boilsoft.com/... stříhá bez renderování. Je Ok

pilivoj*
hodnocení

podporuje AVI, MPEG, RM, ASF, WMV, 3GP, MKV, FLV ale ne TS, pokus jsem učinil ale nebyl obraz jen zvuk.

hodnocení

0x

Pozor, koncovka .TS není označením formátu, soubor s touto koncovkou může být v jakémkoliv video formátu. Je to koncovka většinou používaná pro soubory nahrávané settoboxem, settobox neprovádí žádnou konverzi přijímaného videa a nahrává formát, který je vysílán, to znamená že při vysílání SD rozlišení se jedná o MPEG2 a v případě HD rozlišení je to formát MPEG4 a v obou případech použije settobox pro záznam souboru koncovku .TS

pilivoj*
hodnocení

Používám KM Player a ten mi říká že video je ve formátu MPEG-TS a kodek AVC - rozlišení je 1920x1080

Při vysíláni v SD použije koncovku .mpg, a s tím dokáže jakýkoliv program pracovat.

Zkouším ho a vypadá to, že je to to co potřebuji. Děkuji

doplněno 21.04.14 12:25:

Mluvím o doporučovaném VIdeoReDo , OK !

kangaroo*
hodnocení

0x

Já používám VLC player a XBMC centrum a nemám žádný problém a technické omezení :)

pilivoj*
hodnocení

Vlc player taky mám, ale XBMC centrum neznám, pokud to dovede něco s videem MPEG-TS (AVC) tak to vítám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]