Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7, nefunguje aktualizace

Od: memoryend odpovědí: 1 změna:

Ahoj. Když se pokusím kliknout na tlačítko "Check for updates", vypadne hláška : Windows Update cannot currently check for updates, because the service is not running. You may need to restart computer... Restart samozřejmě nepomůže. Zkusil jsem bezpočet opravných balíčků od windows = NULOVÝ VÝSLEDEK. Pokud odinstaluju program: Intel Rapid Storage Technology, tak po kliku na tlačítko "Check for updates" nedojde k vyhození hlášky, jakože se začnou hledat aktualizace ale systém je nestabilní, jakoby disky pracují pomalu (jeden plotnový a druhý ssd) a seká se, je vlastně nepoužitelný. Zkusil jsem aktualizovat Intel Rapid Storage Technology výsledek stejný. Služby aktualizace běží. Hledal jsem všude a zkusil každou blbost, co jsem našel na netu, jakože rádoby radu, výsledek = 0, přesto, má někdo představu, jak můj problém vyřešit?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pilivoj*
hodnocení

0x

Máte pravděpodobně zakázané aktualizace.Povolte je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]