Nejste přihlášen/a.
Hezkou neděli,
můj ntb právě přestal otevírat fotografie v .jpg v základním prohlížeči windows.
Vždy vše fungovalo,nevím proč zrovna na Velikonoce
Mám Win 7.
Kdyby někdo tušil,proč,nebo doporučil jiný prohlížeč,tak moc díky.
Ahoj, taky se mi to stalo jednou od té doby používám Windows live fotogalerii, klikni pravým tlačítkem na fotku a dej otevřít v programu (tam se ukážou nějaké programy) tak klikni na Zvoliz výchozí program a dej Windows live fotogalerie a mělo by to jít je dobrá dá se tam i něco málo na fotce poupravit
Dobrý den, asi bych to vyřešil instalací programu viz odkaz - prohlížeč foto, galerie náhledů a i editor v jednom (a jde přidat i čeština). Zdravím!
doporučuji také Irfanview a překvapil mě FastStone Image Viewer faststone.org/... , který má nástroje na úpravu fotografií mimořádně uživatelsky přívětivé, že často už ani nejdu do Photoshopu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.