Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeskočení špatných sektorů RAM ve Windows?

Od: chizuru* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,
všimla jsem si, že mi počítač občas padá při vyšších odběrech RAM (Toto nesouvisí s mou předchozí otázkou na podobné téma).
Spustila jsem tedy Memtest86+ a ten mi našel 577 chyb v oblasti 8450 až 8450,1 MB.
Nechce se mi to jít reklamovat, jelikož předpokládám, že když se jednalo o 2 paměti v balení, tak budou chtít obě, že? Pokud se pletu, budu ráda, když mne vyvedete z omylu.
Avšak mnohem radši bych, jestli ta možnost existuje- Označit špatné sektory RAM tak, aby je Win nepoužíval. Používám Win 7 Ultimate 64-bit. Je ve Win taková možnost, nebo budu muset paměti prostě jít reklamovat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zablokovat určitou část paměti nejde. Máte-li paměti RAM v záruce, pak reklamujte. Vrátíte celé balení a dostanete nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]