Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava obrázku

Od: gamapolis® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Mám tento dotaz.Potřebuji upravit obrázek obalu na DVD.Vytisknout ten obrázek umím,nastavit přesnou velikost také.To dělám v Ashampoo Photo Comander 5.Ale já bych potřeboval ten obrázek upravit tak,aby jeho hřbet se rozšířil dejme tomu o půl centimetru.Aby pasoval do větší krabičky na 4DVD,která má ten hřbet širší.Mám ještě Photoshop,ale pokud to v něm jde,tak to neumím.Pokud někdo dokáže poradit,napište mi to prosím trochu podrobněji.Děkuji

doplněno 02.06.14 20:31:

Přesný název toho programu co mám je Photo filter studio X

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

momo*
hodnocení

2x

Dobrý den. V programu DVD Slim free ( slunecnice.cz/... ) si jen nastavíte jaký obal chcete, přidáte foto a tisknete. M.

02.06.14 20:56
hodnocení

Díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]