Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevřené skupiny na Facebooku

Od: zvidavajanca* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

ráda bych věděla, zda jde někde nějak nastavit, aby se přátelům, kteří nejsou členy dané otevřené skupiny nezobrazovaly moje příspěvky a komentáře v dané skupině. (Nebo obráceně, vybraty ty, kterým se to má zobrazovat). Vím, že otevřené skupiny může číst kdokoliv. Nejde mi o to, aby to neviděli, ale netýká se jich to (většinou) a tak je to obtěžující (aspoň pro mě, když jsem na "opačné straně barikády").

Předem díky za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jste-li členkou skupiny, můžete se pokusit nastavit, aby se Vaše příspěvky ze skupiny nezobrazovaly na Vašem profilu. Pak by je neměli vidět ani přátelé.

Ale piodle mne by bylo lepší ponechat volbu na přátelích (co je pro Vaše přátele obtěžující, a co nikoliv, by si měli určit oni).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]