Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta chráněna proti přepsání

Od: d9968004* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, vložil jsem do nového PC svoji paměťovou, 2GB, kartu, ale když s ní zkusím něco udělat napíše to, že je chráněna proti přepsání, a že mám zabezpečení odebrat. Mám win XP (prosím žádný bláboly že mě skončila podpora). Prosím jak to zabezpečení mám odebrat, abych mohl nakopírovat soubory do karty?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to SD karta? Ta má na boku jazýček, kterým se dá uzamknout. Občas se mi stalo, že se mi jazýček posunul při zasunutí karty do čtečky.

d9968004*
hodnocení

To jsem také zkoušel ale ať to posunu na jakoukoli stranu, furt je to prý chráněné ale ještě to jednou zkusím...

doplněno 19.04.14 10:13:

Nefunguje

chizuru*

Jak řekl mikihans, může se posunout při zasunutí na slotu, moje čtečka to dělá pořád... Vyřešila jsem to izolepou.. stačilo SD kartu přes ten jazýček přelepit a šlo to (samozřejmě nelepit přes kontakty).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]