Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám Vista a po nainastalování nového Adobe Flash player 13..mi to píše hlášku-chybí flash.ocx...
V System32 ocx sice je,ale zřejmě jiná...
Při momentálním nainstalování Flash Player 13 funguje,ale při každém dalším zapnutí notebooku musím opět instalovat se stejnou hláškou..když se podívám do ,,programů,,tak ikonka Adobe Flash Player 13 je,ale chybí velikost souboru..
Prosím můžete mi někdo poradit co s tím?
p.s.Vím,že Vista jako taková je o ničem ale musím ji zanechat už kvůli kompatibilitě s mou tiskárnou HP2180,která s jinými systémy žel ,,nespolupracuje,,a na novou nemám
Předem děkuji za rady Martina V)
Dobrý den, zkusím poradit, ale nejsem si jistý výsledkem. AFP se má instalovat správný (pro správný OS) a do prohlížeče. Nevím, jaký používáte prohlížeč, ale pokud najdete tu složku, kam byl AFP nainstalován, tak bych zkusil do té složky zkopírovat soubor flash.ocx.
Tak by ho mohl po spuštění AFP nalézt. Vyzkoušet to můžete a pak se uvidí, zda to pomohlo. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.