Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem na aukru pouzity PC s OP Windows 7 64 bit. Při vypínaní se sám neustále nastavuje nevim jak to pojmenovat a při zapnutí se také nastavuje..To sem si již napsal: ´´Configurating Windows Updates ´´ ..naskakují procenta...a pak az je toto hotové naskočí Okno...
Proč se to neustále dělá? myslelj jsem, že to skončí..ale už to udělalo asi 10x.. jde to nějak v nastavení vyrušit? Moc děkuji za radu. P.
A co naopak Start - Ovládací panely - Windows Update - Vyhledat aktualizace a stáhnout všechny najednou?
Mám Win7 nové dva měs., zaplé aut. aktualizace a nic mě nezdržuje. Nejspíš to bude tím, že kámoš co mi to instaloval, stáhl a nainstaloval SP1 a všechny další aktualizace hned při instalaci, kdežto váš prodejce na Aukru nainstaloval čistý systém a víc se nestaral.
...
martinxx1: SP2 si (zatím) určitě nestáhne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.