Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotografie (panorama)

Od: kelly* odpovědí: 6 změna:

Lidi chtěl by jsem spojit dva obrazky z ruzných prostředí pomocí panoramy to nejde píše to že to chce stejný pozadí :) Nějaký program není? Nebo jina rada Win 7.

doplněno 17.04.14 14:31:

Ano na to jsem tak nějak přišel ale potřeboval bych program který mi spojí ty dvě fotky z jiných míst :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud chcete dvě fotografie složit do panoramata, pak logicky musí mít nějaké stejné styčné body.

Když chcete spojit dvě fotografie a každá je "odjinud", pak to samozřejmě SW na tvorbu panoramat nespojí.

ria*
hodnocení

1x

klíďo Vám to spojím přes photoshop, pokud budete mít zájem.

doplněno 17.04.14 14:54:

spousta programů má na panoramatické fotky funkce, já jsem se takto naklonovala 8x na jednu dlouhou fotku :) ale není to stoprocentní, pokud není pozadí přesně ze stejného úhlu :) proto to pak řeším sama přes photoshop.. :)

kelly*
hodnocení

Děkuji ale ja bych si to chtěl spojit sám ale kdyby mi to nešlo a chytal nerva tak se na vás obratim :) mohla by si mi poradit nejlepší program na to?

iz*

Photo Filtre, Gimp, ... Ale stačí i prohlížeč - třeba Irfan view.

jdukolem

Proč se nezeptáš strýčka?

technet.idnes.cz/...

kelly*

Ria nějaký kontakt na vás rád bych vám dal 4 fotky bohužel jine velikosti a jiných pozadí na spojení šlo by to? Jestli jo prosim o nějaký kontakt,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]