Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade Win8 na Win8.1 - je bezproblémový?

Od: mariss odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám rok nový notebook s Win8 v angličtině. Občas mi to připomíná nabídku k updatu na Win8.1, který stejně bude potřeba udělat jelikož Microsoft přestane udržovat původní Win8.

Doinstaloval jsem si Shell emulátor, který mi vrátil nabídku start, takže mě nic do upgradu netlačilo.

Při přechodu ze staršího systému na novější jsem si vždy užil se sháněním nových ovladačů... proto se chci zeptat - jestli po upgradu nebude rozladěný systém. Tedy jestli vše bude fungovat jak funguje teď.

Nebo zdali lze očekávat komplikace s kompatibilitou třeba u ovladačů.

Také mě zajímá jestli bude zachované nastavení systému jak ho mám teď + včetně nainstalovaných programů, nebo po upgradu to bude vypadat jako čistá instalace.

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

Vše Vám zůstane my jsme upgradovali bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]