Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehřívaní nooteboku

Od: kelly* odpovědí: 6 změna:

Kde zjistím Co a na kolik procent se mi přehříva v ntb?

doplněno 16.04.14 10:22:

Už nic lidi tohle byl blba otazka ted sem si to uvědomil ignorujte jí :) Nebo nevíte zda se du da nějak odstranit?

doplněno 16.04.14 10:51:

Prosím nechci tu obtěžovat další otazkou ale nemohl byste mi někdo poslat obrazek výměníku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Jen poznamka... u vas se meri teplota v %?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, otázka není hloupá - zřejmě Vás zajímá diagnostika NTB. Podívejte se viz odkaz a vyberte si tam vhodný program. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 16.04.14 11:17:

kelly - program již doporučil kolega. Výměník? Myslíte na vodní chlazení PC? Zkuste Google a tam potom Obrázky. Jestli je to použitelné k NTB netuším.

doplněno 16.04.14 11:25:

kelly - pokud to je vodní chlazení k PC, tak to takto hledejte viz mé doporučení. Já to k životu nepotřebuji a můj PC také ne.

doplněno 16.04.14 12:24:

google.cz/...

kelly*
hodnocení

Nějaký konkretník program? Doporučíš?

praivo*
16.04.14 10:50
Speccy
kelly*
hodnocení

Ne ja to ale nechci k notebooku :D

kelly*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]