Nejste přihlášen/a.
Mám tiskárnu HP deskjekt 920C - při OS WIN XP vše vpořádku , přešel jsem na WIN 7 -tiskárna mi sice tiskne ale nemá všechny funkce které měla ( např. oboustraný tisk ) . Zjistil jsem to že ovladače dodané k této tiskárně nejsou kompatibilní s WIN 7 tak jsem se snažil stáhnout aktuální ovladače od výrobce pro Win 7 ale nějak se mi to nedaří , stale mi to hlásí chybu s kompabilitou . Našel jsem i několik jiných ovladačů a bylo jich dost až jsem v to stratil a nerozchodil jsem to ! Hlavně ten oboustraný tisk což mi docela chybí ! Který je ten správný ovladač který bude fungovat? Děkuji .
Nebo ještě tak ! Mohu přímo ve WIN 7 nějak nastavit oboustraný tisk ( žádnou takovouto kolonku jsem tam nenašel)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.