Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oboustraný tisk - nejde

Od: mery* odpovědí: 3 změna:

Mám tiskárnu HP deskjekt 920C - při OS WIN XP vše vpořádku , přešel jsem na WIN 7 -tiskárna mi sice tiskne ale nemá všechny funkce které měla ( např. oboustraný tisk ) . Zjistil jsem to že ovladače dodané k této tiskárně nejsou kompatibilní s WIN 7 tak jsem se snažil stáhnout aktuální ovladače od výrobce pro Win 7 ale nějak se mi to nedaří , stale mi to hlásí chybu s kompabilitou . Našel jsem i několik jiných ovladačů a bylo jich dost až jsem v to stratil a nerozchodil jsem to ! Hlavně ten oboustraný tisk což mi docela chybí ! Který je ten správný ovladač který bude fungovat? Děkuji .

Nebo ještě tak ! Mohu přímo ve WIN 7 nějak nastavit oboustraný tisk ( žádnou takovouto kolonku jsem tam nenašel)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x

Hledat ... zkoušet ... třeba tady: h10025.www1.hp.com/...

mery*
hodnocení

Tak jsem tedy hledal ,zkoušel ale nic . Jediné co jsem našel je že ovladač je součástí Operačního systému WIN 7 což je pravda ! Já tisknu ale nemůžu tisknout oboustraně což mi velmi chybí nehledě další funkce které jsem měl při OS XP.

nickeee
hodnocení

0x

Ahoj řešil jsem tak Xeroxku, zkus si najít podporu na stránkách HP pokud ji mají, většinou emailem odpoví fundovaní lidé, mě to moc pomáhá, za jakéhokoli problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]