Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video s priponou irf

Od: eb* odpovědí: 9 změna:

Ahoj envite v jakem programu bych vyrenroval video s připonou .irf dik (abych to mohl hodit na YT )

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

"video s připonou .irf dik (abych to mohl hodit na YT )" - YT si vezme i AVI, MP4, FLV...

doplněno 17.11.12 12:17:

Pokud YT = YouTube a pokud jsem to pochopil správně, že chceš video v tom formátu, abys ho mohl nahrát na YouTube.
Mimochodem, už jsem viděl leccos, ale video .irf teda ne.

eb*
hodnocení

Ne se koukni ulozto.cz/...

luke237
hodnocení

0x
luke237
A jeste jednou ta sama odpoved.

ladinpraha*
hodnocení

0x

soubory.clanweb.eu/...

doplněno 24.11.12 19:02:

Příště alespoň napiš tu příponu správně.

eb*
hodnocení

ok sorry ale to jsou něake čtečky knih bo co videou stou připonou nevyrendruju (abych ho mohl dat na Youtube ...

praivo*

Umíš číst? Už jsem ti napsal, že pro YT stačí běžný formát AVI, případně FLV či MP4...

doplněno 26.11.12 16:04:

A jestli to chceš přehrát, tak bys měl vědět, že .lrf není videosoubor.

doplněno 26.11.12 16:42:

Jaký je to program?

eb*
hodnocení

nj ale ten program kterym to natačim to uklada vtomhle formatu už jsem viděl jak to davaly lidi na YT a to tky potrebuju

eb*
hodnocení

Lol replay ale ted maj mimo stranku ... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]