Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ativirus free zdarma

Od: jarojetu® odpovědí: 7 změna:

pora´dte , mám antivirus FREE VERZE 2014 JE TO ZDARMA, A KONČÍ MI REGISTRACE NĚKDY V ČERVNU,, NECHCI ČEKAT AŽ DO ČERVNA AŽ VYPRŠÍ ROČNÍ LHŮTA ZDARMA A CHCI HO OPĚT OBNOVIT JIŽ NYNÍ. nEBUDU V ČERVNU DOMA A TAK PROTO UŽ TEĎ,, NAJELA JSEM NA REGISTRACI ZDARMA, ALE JE VŠE ANGLICKY, NEVÍM JAK POSTUPOVAT ABY MĚ TO NAVEDLO V ČEŠTINĚ, A JEŠTĚ SE PTÁM, ZDA MUSÍM PŮVODNÍ VERZI ODINSTALOVAT. ASI TO BUDE SLOŽITÉ. tak prosím... díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, jaky antivirus pouzivate, Avast?

hodnocení

Avast antivirus free je zdarma.

Dobry den, zde je t v cestine:

avast.com/...

Avast preinstalovavat nemusite.

Jinak kdyz nebudete doma, tak PC stale pobezi?

hodnocení

Děkuji již čekám na klíč a snad se to povede, velmi dobrá odpověď.. A jestli mi chcete znova poradit. tak mám jeden problém. již si s ním nevím rady. ADOBE READER.. Jeden zaměstnanec který se byl podívat na můj počítač, mi soubor ADOBE READER dal do nějakého WINRARU,, asi ho archivoval,, nevím ale proč? Protože se teď skoro denně objevuje dole na liště aktualizovat ADOBE READER, ale když na to kliknu tak to nejde aktualizace ,myslím tím tabulku, ta se objeví, ale neprobíhá, aktualizace. mám ADOBE 9, vyšší verze mi sem na můj počítač asi nepůjde mám verzi WINDOUWS XP profesional explorer 8 internet SP 3 verze 8.0.6001 18702 128 bitový . člověk který mi ho instaloval do počítače, tak povídal , že to nemám aktualizovat, ale zase mě občas počítač upozorňuje na aktualizaci, jsem z toho jelen. Dá se ten Soubor nějak odinstalovat co to je hlavně ten WINRAR?

Dobry den, WINRAR je komprimcni soubor, ktery vam zmensi velikost. Vhodne je to napriklad na preposilani. S aktualizaci Adobe Reader to nema nic spolecneho.

Adobe reader si aktualizujte na nejnovejsi verzi 11 pres tento link:

get.adobe.com/...

Tato verze Vam pojede na win XP bez problemu, jestlize mate alespon 512MB RAM (operacni pamet)

Požadavky na systém

Windows

Procesor 1,3 GHz nebo rychlejší

Microsoft® Windows® XP s aktualizací Service Pack 3 pro 32bitové verze nebo s aktualizací Service Pack 2 pro 64bitové verze; Windows Server® 2003 R2 (32bitové i 64bitové verze); Windows Server 2008 nebo 2008 R2 (32bitové i 64bitové verze); Windows 7 (32bitové i 64bitové verze); Windows 8 nebo 8.1 (32bitové i 64bitové verze)

256 MB paměti RAM (doporučeno 512 MB)

320 MB volného místa na pevném disku

Monitor s rozlišením 1024 x 768

Internet Explorer 7, 8, 9, 10 nebo 11; Firefox Extended Support Release; Chrome

hodnocení

tak ani to adobe nejde stáhnout.. tak děkuji,

hodnocení

Tak mi přišel klíč, označím klíč kopírovat, registrace, není tam zobrazení ani šipkaOffline registration. tak rovnou kliknu na vložit licenční klíč a naskočí mi tam tabulka s dokumenty plocha dokumenry apd. když to dole odkliknu, tak nic a ještě mi vyjede, že soubor není správný ani ho v té tabulce nemohu otevřít. jsem z toho špatná, anevím jak dál. zkouším to všelijka, a nejde to...

doplněno 14.04.14 15:46:

tak mi to nejde přesně dle návodu jak mi poslaly klíč dělám ale do konce to nedotáhnu ani ten adobe. Prostě to nejde, nevím si rady. asi budu počítač někam odvézt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]