Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále na ploše přesýpací hodiny

Od: ruzi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Asi 2 dny mi stále na monitoru běží u kurzoru přesýpací hodiny. Proč se to děje?

Při zpuštění PC mi naskakuje malá tabulka: "Failed to create key". Nevím jaký klíč to potřebuje vytvořit.

Děkuji. Růži

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a restart PC již proběhl? Co tomuto jevu předcházelo? Instalace nebo nějaká aktualizace programů? Máte plnou verzi antiviru nebo zkušební? Zdravím!

doplněno 14.04.14 08:41:

Podívejte se do Správce úloh (procesů), jestli by tam nešlo něco vypnout. Zkuste vypnout antivir a potom vyzkoušet. Také můžete antivirem zkontrolovat PC. Nebo snad i Obnovení systému a vrátit se zpět k datu, kdy to ještě bylo v pořádku.

doplněno 14.04.14 09:39:

Nemáte zač. A huráááááá!

ruzi*
hodnocení

Zdravím. Proběhl restart několikrát. Antivir Avast je aktualizován - plná verze.

Právě, že mám Windows XP, tak aktualizace už nejsou.

ruzi*
hodnocení

Díky moc. Provedla jsem vše podle rad a přesýpačky tu nejsou. Hurá. Růži

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]